Preguntes i Respostes

necessito ajuda

Comentaris

2

Hola, estic cursant el grau d'infermeria, el meu somni sempre ha estat fer odontologia pero no em va arribar la nota per poder entrar. Hi ha alguna manera per fer canvi de carrera o alguna cosa?

Comentaris

carla.roca

Hola, aaariii!

Primer de tot, hauries d'esbrinar si és possible fer un trasllat d'expedient d'Infermeria a Odontologia. Això significa demanar a una universitat que faci Odontologia que t'accepti al grau mitjançant la convalidació de crèdits del que has cursat a Infermeria. Per fer això, necessites saber primer si aquests graus són compatibles i, si és així, tenir un mínim de 30 crèdits aprovats d'Infermeria. Pots demanar-ho a la universitat on t'agradaria fer el nou grau.

D'altra banda, tens l'opció de tornar a fer assignatures específiques de la Selectivitat per apujar nota i fer la Preinscripció Universitària del 7 de juny a l'1 de juliol. D'aquesta manera, podries tornar a intentar accedir a Odontologia amb una nota més alta.

Molta sort!

EnricLV

Bon dia! Sóc graduat en Ciències de l’activitat física i de l’Esport i tinc el màster de professorat! M’agradaria ampliar el meu rang d’actuació i poguer fer classe a primària! M’agradaria saber procés, si tinc assignatures convalidades i quan de temps trigaria! Moltes gràcies i salutacions!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.