Preguntes i Respostes

No assignat en cap preferència

Comentaris

2

Bones,

en la 1a assignació de places no se m’ha assignat cap preferència, llavors em toca esperar a la segona assignació. 
Espero que em toqui alguna preferencia ja que m’he quedat a 0,13 punts i espero que baixi una mica. 
En cas que a la segona assignació no em toquès tampoc cap preferència (posant-me en lo pitjor) com hauria de procedir? No sé si començar a mirar altres coses de mentres o fins que no acabi tot el procès no puc mirar altres graus i universitats (encara que siguin privades) 

 

Gràcies.

Comentaris

MMercè

Bon dia,

A mi em diuen que m'he d'esperar al 18 de setembre per obtenir placa, sembla que ha pujat la nota de tall perquè era un 6,6, jo tinc un 6,8 i pel que he vist ara és un 7,4. El que em neguiteja és esperar, i no fer res, que puc fer mentres espero?

 

Gràcies.

carla.roca

Hola, rupraco i MMercè.

Si a la 2a assignació de places no us assignen enlloc, podeu activar el tràmit "Continuar en el procés de reassignació de places" per manifestar que voleu seguir esperant durant les reassignacions, a veure si hi ha més sort.

Si creieu que podríeu haver inclòs alguna altra universitat amb una nota de tall més baixa i no ho vau fer, també podeu fer una modificació de les preferències de la Preinscripció Universitària a partir del 18 de setembre. Ho heu de fer a l'apartat "Les meves peticions" del vostre perfil d'estudiant d'Accés Universitat.

A banda d'esperar, no es pot fer gaire més... Tot i això, podeu trucar a la universitat on desitjeu entrar a partir del dia 10, ja que llavors se sabrà més o menys com estan les llistes d'espera i si quedaran places lliures.

Molta sort a tots dos!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals