Preguntes i Respostes

No sé pas què estudiar!

Comentaris

1

He cursat la carrera de nutrició per un semestre, però més no obstant això, no em vaig sentir satisfeta amb el resultat; apesar de treure bones notes, no vaig sentir que encaixés amb mi. He tingut un conflicte intern des de fa tres anys amb saber què estudiar i per més que faig tests i busco carreres, no em veig treballant en un futur amb les respostes que m'han atorgat els tests. Des de secundària volia estudiar psicologia, però al començar batxillerat se'm va esvaia aquest somni per raons laborals... així que m'interessa triar alguna cosa que en un futur em generaria "ingressos estables" i també que em cridarà l'atenció i m'apassionés... M'agrada el dibuix, però no és alguna cosa en el que volgués treballar, m'agrada molt parlar amb les persones, conèixer gent nova d'altres països i conèixer la seva cultura (he pensat a estudiar per a mestra, però tinc pànic escènic), m'agrada llegir i m'intriga "com funcionen les persones". Estic perduda! Alguna recomenació? 

Comentaris

carla.roca

Hola, kim!

Pel que expliques, sembla que els graus que et podrien encaixar més són els de la branca de les ciències socials. Alguns d'ells són:

  • Publicitat i Relacions Públiques
  • Màrqueting i Comunicació Empresarial
  • Periodisme
  • Comunicació Audiovisual
  • Relacions Internacionals

O també et podria encaixar el grau en Traducció i Interpretació, si és que t'agraden els idiomes! A més, també podries plantejar-te repetir assignatures de la Selectivitat i intentar accedir de nou al grau en Psicologia! Si t'agrada relacionar-te amb persones i sempre t'ha cridat l'atenció aquest grau, podria ser el teu!

Et recomanem que et posis en contacte amb un/o orientador/a acadèmica o laboral del Punt Jove de la teva localitat, ja que poden ajudar-te molt a trobar el teu grau ideal.

Una abraçada!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals