Preguntes i Respostes

No sé què estudiar

Comentaris

1

Hola. Vaig deixar els estudis amb 16 anys, amb 21 quan vaig poder estalviar, vaig decidir estudiar Batxillerat Artístic i només em queda un semestre. El meu dubte és, no sé si estudiar un Grau Superior o fer les PAU. Els únics FPGS que em criden l'atenció es Turisme i Educació Infantil, però no estic molt decidida. Si estudio per a les PAU, les opcions que em criden l'atenció són Doble Grau d'Educació Infantil i Primària, Grau de Traducció i Interpretació de Llengües Aplicades o bé, Grau de Criminologia. Sé que són àmbits totalment diferents, però vaig molt perduda, ja que els tres àmbits m'agraden molt.

Salutacions cordials.

Comentaris

carla.roca

Hola, idoiacrube!

És normal que tinguis molts interessos i que dubtis entre carreres de diversos àmbits de coneixement. Li passa a molta gent :)

Creiem que el que et pot anar millor és donar un cop d'ull a les webs de les universitats i centres i buscar les sortides professionals dels graus i cicles que t'interessen. Et veus treballant d'aquestes feines que mencionen?

Si tampoc t'ajuda del tot, et recomanem buscar a LinkedIn persones que hagin estudiat aquests graus o cicles i veure quina ha estat la seva trajectòria professional (on han arribat a treballar), des que ho van estudiar. Fins i tot els pots enviar un missatge privat i demanar-los la seva opinió sobre els estudis cursats!

Nosaltres tenim contacte amb professorat del doble grau universitari en Mestre d'Educació Infantil i Mestre d'Educació Primària amb menció en llengua anglesa. Si vols que t'hi posem en contacte, només ens ho has de demanar!

Gràcies i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 2 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.