Preguntes i Respostes

No sé què fer

Comentaris

1

Hola bones, 

Estic acabant de decidir el grau que vull estudiar, estic dubtant entre enginyeria química o enginyeria en tecnologies industrials i la veritat és que porto mesos així i no aconsegueixo decidir. 

La industrial és molt genèrica però després estàs "obligat" a fer el màster, en canvi la química és més especialitzada però no sé si té tantes sortides. 

 

He fet mil test d'orientació i em costa molt... Les dues tenen pros i contres. I la veritat és que veig com cada vegada em queda menys temps per decidir-me, i això m'estressa molt. 

 

Alguna recomenació? Merci!

Comentaris

carla.roca

Hola, Pol!

Si tot i haver investigat pel teu compte, segueixes sense decidir-te, et recomanem que et posis en contacte amb les universitats que ofereixen aquest grau i que et posin en contacte amb un/a professor/a i/o alumne/a! Et podran explicar la seva visió com a professionals i estudiants i t'ajudaran molt a visualitzar com seria treballar en qualsevol de les dues disciplines.

Que tinguis molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
4 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.