Preguntes i Respostes

No sé què fer

Comentaris

1

Bon dia. Resulta que el meu somni és fer Infermeria. Tinc un 8,08 de CFGS però per un malentés no vaig fer cap específica a selectivitat, per tant tinc una nota baixa respecte les notes de tall. Jo soc de Tarragona i la meva preferencia seria entrar a Infermeria al Vendrell. Però no ho veig clar. El que tinc clar és que no vull perdre un any més, així que no sé quina opció és més factible. Si fer la selectivitat al setembre i anar a 1a opció a infermeria el vendrell. Si probar alguna altra opció que entri per nota de tall i fer el primer any i demanar trasllat d'expedient o esperar-me a la reassignació de places... No sé per on tirar la veritat.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Has d'intentar ser coherent amb la teva nota d'accés i les notes de tall del curs passat. Si la teva nota és molt inferior a la del Vendrell, et recomanem que posis altres opcions amb la nota més baixa per no quedar-te sense plaça a la universitat aquest any.

Si t'accepten en alguna altra universitat, pots fer-hi el primer any i demanar un "trasllat d'expedient" a un altre centre. Això ho has de demanar a la universitat on t'agradaria canviar-te, un cop hagi començat el curs.

Fer específiques a la Selectivitat de setembre també és una opció, però has de saber que per la Preinscripció Universitària d'aquella convocatòria ja no queden places a totes les universitats.

Molta sort i ànims!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals