Preguntes i Respostes

No sé quin Grau fer

Comentaris

1

Estic fent un CFGS d'Educació Infantil però también m'agrada molt la medicina i els animals. No sé si Fer educació especial a primaria, veterinaria o medicina.

Comentaris

carla.roca

Hola!

En el cas del grau en Medicina i el grau en Veterinària, creiem que és molt important posar el focus d'atenció en la nota de tall, ja que es tracta de dos graus amb notes molt altes.

En el cas de Medicina, la nota més baixa del curs passat va ser un 11,91 sobre 14 i la de Veterinària un 11,54. En el cas de Veterinària, només s'ofereix a la UAB.

Vist això, si arribes a la nota per accedir al grau, et recomanem que parlis amb un metge o metgessa i amb un veterinari o veterinària. Comentar-ho amb una persona que ho hagi estudiat o que s'hi dediqui plenament, et pot donar una millor visió de si t'agradaria la professió! Si no coneixes a ningú personalment, pots escriure amb aquest dubte al Col·legi de Metges de Barcelona i al Col·legi de Veterinaris de Barcelona.

Si vols fer el grau en Mestre/a d'Educació Primària, algunes universitats et convalidaran diverses assignatures. Per tant, haver cursat el cicle t'estalviarà de fer algunes matèries a la universitat. Consulta un exemple de convalidacions!

En el cas de mestre/a, et recomanem el mateix, parla amb alguna persona que treballi en educació primària i comprova si les tasques que t'explica són del teu interès!

I, sobretot, dona un cop d'ull als plans d'estudi de cada carrera i d'universitats diferents. Veuràs quines són les assignatures i si et criden prou l'atenció o no :)

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.