Preguntes i Respostes

No sé si estudiar biologia o biotecnologia.

Comentaris

1

Bon dia, em dics Andrea Martínez i sóc un alumne de 2n de batxillerat científic.

 

La meva assignatura preferida és la biologia i des de petita sempre he sigut molt curiosa i m'han fascinat les dones científiques. A mi m'agradaria treballar al laboratori per ajudar a altres persones amb la investigació. En un futur l'idea que tinc és centrar-me en la recerca biomèdica o farmacèutica per fer vacunes i estudiar malalties.

 

Tot i això, vull obrir el meu camp de visió i començar a estudiar biologia o fer biotecnologia més centrada i després de les carreres especialitzar-me en el que tinc pensat o en el que més m'hagi interessat del grau.

Voldria formar-me per aquest objectiu.

 

Docs no sé si triar la biologia i obrir-me més a altres opcions o fer directament biotecnologia. M'han explicat que si vull treballar a un laboratori faci directament biotecnologia (de bata) però no ho tinc res de clar perquè després de biologia també podria fer un grau a biotecnologia o directament biomedicina i treballar d'això. 

 

Espero que em poguéssiu ajudar. Moltes gràcies.

 

Comentaris

carla.roca

Hola, andrea_mr8!

Tenint en compte els objectius que tens, creiem que el grau més adient per a tu és Biotecnologia, ja que les sortides professionals directes estan relacionades amb feines de laboratori, en investigació, indústria farmacèutica i projectes relacionats amb la biomedicina.

Amb el grau en Biologia, com bé saps, també podries arribar a aquests objectius ajudant-te d'algun màster o postgrau que fessis a posteriori!

El que podries fer és situar el grau en Biotecnologia ben amunt al llistat de preferències de la Preinscripció Universitària, però també incloure-hi el grau en Biologia, per si no fos possible accedir al primer per nota. Si accedissis a Biologia el primer curs, podries demanar un trasllat d'expedient (canvi de grau i/o universitat) per continuar amb Biotecnologia al següent curs.

Si necessites parlar amb professorat o alumnes de qualsevol dels dos graus, només ens ho has de demanar :)

Esperem que estiguis bé! Cuida't molt!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals