Preguntes i Respostes

Nose que fer

Comentaris

1

Nose quina carrera dirigirme saben que ja he començat l'humanístic que es la que s'ha m'ha dóna millor 

Comentaris

carla.roca

Hola, Ana!

El primer que et recomanem és fer el nostre Test d'Orientació, ja que pot ser que, encara que estiguis fent el batxillerat Humanístic, vulguis estudiar una cosa completament diferent, encara que ara no ho sàpigues. Mai se sap!

També et recomanem pensar molt en què t'agrada fer fora de l'institut, quins són els teus hobbies, etc. Fes-te aquesta pregunta: a què t'agradaria dedicar-te si no tinguessis por del camí que has de fer per aconseguir-ho? Segurament, la resposta que en trauràs és allò que podries fer en un futur!

Per últim, si trobes quina és aquesta passió que tens, busca informació a Internet sobre amb quins estudis està relacionada, quines sortides professionals té... i, si pots, parla amb algú que ho hagi estudiat o s'hi dediqui. Per exemple, si t'agradaria ser actriu i estudiar interpretació o art dramàtic, intenta conèixer un actor o actriu o escriu-li per Instagram i demana-li què pensa de la professió, quins consells et donaria, i tot allò que se t'acudeixi.

Esperem que aquests tips et serveixin :)

Gràcies per escriure'ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals