Preguntes i Respostes

nota de batxillerat

Comentaris

1

Hola, bon dia, m'agradaria consultar-vos el següent: la nota mitjana dels cursos de primer i segon de Batxillerat, es tenen en compte els decimals a l'hora de calcular la nota de tall? És a dir, si algú té un 8'25 li queda un 8 o un 8,25? I si algú té un 8'5 té un 9 o un 8'5? I a les notes dels exàmens de selectivitat, en les dues fases, també es tenen en compte els decimals o no?

Moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola!

En ambdós casos es tenen en compte els dos decimals, mai s'arrodoneix. Per exemple, si de Batxillerat acabes amb una nota de 8,25, es tindrà en compte 8,25 exactament. Igual per la selectivitat!

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.