Preguntes i Respostes

NOTA DE TALL INFERMERIA 2023

Comentaris

1

Bon dia, volia preguntar-vos si sabeu que ha passat amb la nota de tall d'infermeria, ja que l'any 2022 la nota de final de procés és molt més baixa que a l'inici (d'un 11'5 a un 10'5). També he llegit que volen ampliar les places i, per tant, ara tinc el dubte de si es mantindran amb una nota tan alta o baixaran al 10 amb algo, gràcies i bona tarda.

Comentaris

Redacció Preparats.cat

Bon dia, Joan!

La nota de tall de final del procés sempre és més baixa que la d'inici. Això és així perquè, un cop publicada la 1a assignació de places, que és quan surt la primera nota de tall (la d'inici del procés), moltes persones no entren a la seva primera opció de preferències universitàries i prefereixen esperar-se a les següents assignacions. En cada nova assignació, es publica una nova nota de tall, que sol ser més baixa, fins que arribem a la del final del procés.

Sobre el que demanes sobre les places i la nota, és possible que, si hi ha més places i la mateixa demanda, la nota baixi una mica, però la nota no la sabem mai fins a la 1a assignació de places, que aquest any serà el 12 de juliol.

Gràcies per escriure'ns i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.