Preguntes i Respostes

Nota de tall, ordre

Comentaris

1

Quan s'assignen les places dels graus és fa sempre en funció de la nota de tall o l'ordre de preferència té alguna relació?

Per exemple, algú que tingui un 9,0 i no entra a cap de les quatre primeres, se li assignara a la cinquena abans que algú que tingui un 8,0 però tingui com a primera opció la cinquena que té l'altre persona?

Comentaris

carla.roca

Hola, pau37!

La teva nota d'accés és l'únic paràmetre que s'utilitza a la Preinscripció Universitària, independentment de l'ordre de preferència que hagis escollit.

Responent al teu exemple, sí, se t'assignaria la 5a preferència perquè tens més nota per accedir-hi que la persona que l'ha situat en 1a opció.

Tot i això, que sàpigues que la primera assignació de places no té per què ser definitiva si no hi estàs d'acord. Pots esperar a les següents per veure si millora la teva assignació. En aquest article expliquem més detalladament com funciona el sistema d'assignació de places.

Bona sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals