Preguntes i Respostes

Nota especifiques Selectivitat

Comentaris

6

Bones,

Si jo vull fer 2 materies especifiques (+ 1, la cinquena de les generals) a la Selectivitat, de les tres quines seran la nota que em contaran?

Comentaris

carla.roca

Hola, Pau!

De les 3 assignatures, sempre et comptaran les 2 en les quals hagis obtingut millor puntuació. Aquestes 2 són les que et ponderaran 0,1 o 0,2.

Pots consultar un cas pràctic de com es calculen les ponderacions si tens algun dubte.

Esperem haver respost la teva pregunta :)

Molta sort!

pau37

Llavors, si la meva primera opció de carrera li pondera una asignatura (matemàtiques a CCSS) però que no pondera a totes les altres carreres que tinc com a segona opció com és faria?

A la meva primera opció li pondera Mates CCSS però tots els altres graus que tinc pensats com a segona opció no pondera. Si jo fes 3 exàmens especifics, la nota de tall és puntua segons la primera carrera o com funciona?

carla.roca

Hola, Pau.

Ens podries dir quines carreres estàs valorant? Ens ajudaria per poder assessorar-te millor!

Gràcies.

carla.roca

Pau,

si a la Preinscripció poses altres carreres que no ponderen les assignatures específiques que fas, la teva nota d'accés per aquests graus serà més baixa, ja que no es tindran en compte aquestes qualificacions.

Sort!

pau37

D'acord,

Estic pensant a fer Matemàtiques com a primera opció però en cas que no entri anar a alguna enginyeria. Havia pensat a fer a la sele física, mates i mates CS perquè així se'm conti les dues notes més altes de les tres per la primera opció però, en cas que física sigui la pitjor nota i se'm conti mates + mates SC, si no entro a Matemàtiques, per les enginyeries se'm contaria la nota de física (encara que no fos la més alta, ja que mates SC no pondera).

 

Moltes gràcies!

carla.roca

Perfecte!

Creiem que és una bona opció, ja que a la majoria d'enginyeries sí que et comptaran aquestes dues que comentes.

Molta sort :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals