Preguntes i Respostes

Nota PAU antiga

Comentaris

1

Hola! Fa dos anys vaig acabar un CFGS i ara estic fent un CFGM però m'agradaria entrar a la uni en algun moment. En el seu moment ja vaig fer les PAU i tenia sobre un 7 de nota, però diria que hauré de tornar a fer alguna específica per pujar nota perquè vull fer Pedagogia (perquè del Grau Superior tenia un 6 i escaig...) però no sé com trobar quina nota tenia jo de la selectivitat.

Encara estic a temps, per aquest any, oi?

 

Moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Sí, encara ets a temps de fer la Selectivitat! Com ja no fas CFGS, hauries de fer la "matrícula lliure". S'ha de fer del 2 al 12 de maig a Accés Universitat. Els exàmens de la convocatòria ordinària es faran els dies 14, 15 i 16 de juny.

Pel que fa a com trobar la nota de Selectivitat que tenies anteriorment, hauries d'accedir a la web d'Accés Universitat i mirar el teu perfil. Si no ho trobes, t'hauries de posar en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
CAPTCHA
1 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.