Preguntes i Respostes

Notes de tall

Comentaris

1

Us volia preguntar quin és el màxim que poden arribar a variar les notes de tall d'un any a l'altre. Ja sé que això cert no ho pot saber ningú, però ho pregunto per saber una orientació

Moltes gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola,

Realment és impossible de detallar ni de donar una aproximació, ja que és diferent per cada grau i depèn de tants factors... Ens sap greu! 

Observar l'evolució d'una nota de tall durant els últims anys et pot ajudar, però tampoc no assegura res...

Esperem que tinguis molta sort!

Gràcies.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.