Preguntes i Respostes

Nova correcció d'examen

Comentaris

3

Bon dia!

Hem demanat una nova correcció d'examen. La nova nota es comunica abans de la 1a assignació de places? La nova nota s'actualitza al portal d'accés universitari?

Gràcies per endavant.

Helena Peña

Comentaris

carla.roca

Hola, Helena.

La nova nota es publicarà el 9 de setembre, però la 1a assignació de places es publica el 6 d'agost. Per saber com us afecta això, et recomanem que et posis en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, ja que aquest any és molt diferent i no en tenim suficient informació.

Sort!

Thalia21

Bon dia,

He demanat la nova correcció d'exàmens, i, fins on tinc entès, fins el dia 9 de settembre no surten els resultats. La meva pregunta és, si al revisar els exàmens la meva nota d'accés és superior a la nota de tall que hi ha hagut de la carrera, se'm revisa la asignació i entro automáticamente o és incert? 

Gràcies!

carla.roca

Hola, Thalia21!

Si al revisar els exàmens la nota és diferent, es tindrà en compte per la 2a assignació de places del 18 de setembre. En aquesta assignació, depenent de la teva nota, pot ser que et quedis amb la mateixa plaça assignada o que la milloris.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals