Preguntes i Respostes

Noves notes de tall

Comentaris

1

Hola bones, vui estudiar odontologia i no sé encara si arribaré a la nota de tall, quan es podran saber els resultars definitius de les notes per la sele de l’any que ve?

Comentaris

carla.roca

Hola!

Et refereixes a que has fet la Preinscripció Universitària per aquest curs? Avui s'ha publicat la 1a assignació de places i sabràs si has accedit. Les notes de tall d'aquest curs es publicaran al llarg del dia d'avui.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.