Preguntes i Respostes

PAP

Comentaris

1

Hola!

Tinc les PAP ordinàries suspeses.. però tot i així no em desanima perquè em tornaré a presentar per les extraordinàries..! La meva pregunta és que tot i que no tingui les PAP ordinàries , he de fer la preinscripció universitària al juny, o me d'esperar fins al setembre..?

Només tinc Educació ( Primària ) al cap..

Moltes gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Ens agrada molt que tinguis tanta motivació i que no et rendeixis! :)

Efectivament, si fas les PAP extraordinàries, hauràs de fer també la Preinscripció Universitària extraordinària, el 19 i 20 de setembre.

Esperem que tinguis molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.