Preguntes i Respostes

Pap CAFE

Comentaris

1

Hola!

M'agradaria saber si hi haurà cap altre convocatòria de les PAP per accedir a CAFE abans del Juny 2020.

Gràcies.

Comentaris

carla.roca

Hola, annag!

Doncs ho sabrem demà, que s'obre la convocatòria extraordinària de Preinscripció Universitària d'octubre. Quan l'omplis i arribis al llistat de preferències, només t'hi apareixeran les universitats que tenen places disponibles al grau de CAFE per aquest curs.

Ull, però, ja que no totes les universitats que ofereixen CAFE tenen com a requisit que facis les PAP. Quan vegis quines universitats hi apareixen, truca o envia'ls un mail per saber si és un requisit obligatori per a cadascuna d'elles. Si has de fer les PAP, seran el dia 4 d'octubre.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.