Preguntes i Respostes

PAU

Comentaris

1

Una pregunta, quan es fa la inscripció a qualsevol carrera com escolleixen qui entra ? Per ordre de nota? És a dir, la primera és la més alta i van baixant?escollint per ordre de nota? Tinc por perquè tinc un 10,2 a la selectivitat i les PAP aprovades (a l'extraordinària) i em fa por no entrar a magisteri infantil i quedar-me fora..

Comentaris

carla.roca

Hola, nrppp123!

L'única cosa que es té en compte per la concessió de places a les universitats públiques i concertades de Catalunya és la nota d'accés de l'estudiant. A partir de les notes de les persones que aspiren a entrar i el nombre de places disponibles que té cada grau universitari, es crea la nota de tall. Així doncs, els estudiants hi van accedint per ordre de nota d'accés, de més a menys nota.

Per accedir a aquestes universitats, és necessari fer la Preinscripció Universitària, un procés públic i en línia. Tot i això, encara no sabem quines són les dates per fer-la, però sol fer-se una Preinscripció al juny-juliol i una altra al setembre.

Si consultes el nostre cercador de notes de tall, veuràs que hi ha diverses universitats on la nota de tall de juny (la que és més real) és inferior a 10,20. Per tant, tindries moltes possibilitats d'accedir-hi! Vés a les webs d'aquestes universitats i coneix-les! 

Sort i gràcies per escriure'ns!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals