Preguntes i Respostes

Pau: Fonaments de les Arts

Comentaris

1

Hola, aquest any no estic cursant batxillerat ja que l'any passat el vaig acaba, però aquest any torno a fer la selectivitat. I us escrivia per si sabeu quin és el temari que entra aquest any a l'assignatura de fonaments de les arts i si tindríeu apunts d'aquesta. Gràcies.

Comentaris

Redaccio

Hola, Carla26!

No tenim apunts de Fonament de les Arts, ja que cap usuari n’ha penjat d’aquesta assignatura, però sí podem informar-te de quin és el temari que entra a la Selectivitat. Visita aquest web i veuràs els temes de l’assignatura, així com els criteris de correcció de les PAU: https://bit.ly/2GMvvIf

També podries dirigir-te a la secretaria del teu antic institut i demanar quin llibre o materials s’utilitza a les classes de Fonaments de les Arts. Així, estudiar seria molt més fàcil!

Gràcies per escriure’ns i molta sort 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.