Preguntes i Respostes

PAU juny 2022

Comentaris

1

Bona nit,

Tinc alguns dubtes entorn el tema de les proves d'accés a la universitat:

(L’any passat vaig fer la selectivitat al juny i al setembre)

En cas de només voler millorar la nota d’una assignatura de la fase general, si no em presento a les altres, em queda assegurada la nota que vaig treure més alta?

En el meu cas només vull pujar nota de les Matemàtiques aplicades a les Ciències Socials de la fase general, vull que em compti tant a la fase general com a l’específica. Si només em matriculo per a la fase general també em comptarà per a l’específica o m’hi he de matricular explícitament?

A més ara estic cursant el grau de Fisioteràpia i em vull canviar a Infermeria, ambdues de la URV. On puc consultar els tràmits pertinents i quines assignatures em convalidarien?

Moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, Ian!

No es pot repetir únicament un examen de la Fase General de la Selectivitat, ja que aquesta funciona en bloc. Per tant, hauries de repetir-la tota sencera.

Perquè et comptés la nota de Matemàtiques aplicades a les CC.SS a la Fase Específica, també hauries de matricular-la en aquesta.

I, per últim, per fer el canvi d'un grau a un altre a la mateixa universitat, hauries de demanar-ho al teu centre.

Sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
13 + 6 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.