Preguntes i Respostes

PAU SETEMBRE MATRICULA UNI

Comentaris

1

Hola,

Lo mes segur que entri a pedagogia social i no a eduacio social. Doncs em matricularé a pedagogia social auqest any y al altre em cambiare de carrera. Com no podre fer trasllat de expedient em van dit que em contaria la nota de seletivitat que tindré. Dons ja ho prevec  i vull matricularme a la uni a la vegada vull epetir només les especifiques al setembre. es pot fer aixo?

o no em podria matricular a la universitat?

i es podra convalidar asignatures pedagogia a eduacacio social?

Comentaris

carla.roca

Hola!

  1. No hi ha cap problema, pots matricular-te i començar la universitat a la vegada que repeteixes assignatures de la Selectivitat!
  2. El reconeixement d'assignatures entre carreres és un tema que has de demanar a la universitat on penses estudiar Educació Social!

 

Gràcies i sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.