Preguntes i Respostes

PAU setembre per pujar nota

Comentaris

1

Boones!

Com funciona la PAU de setembre per a pujar nota?

Avui han sortit les notes de tall i volia entrar al grau de Psicologia a la UdL, el que passa és que a les PAU de juny he tret un 7,992 i la nota de tall per al grau de Psicologia a la UdL és d'un 8,9. Llavors he pensat en presentar-me a les PAU de setembre per pujar nota, presentant-me a les matèries d'Història i Filosofia (podria agafar Biologia o Matemàtiques però vinc d'un batxillerat humanístic, llavors no em surtiria a compte). D'Història a les PAU de juny vaig treure un 8,5, i a Filosofia un 7,5. 

Creieu que si em presento a les PAU de setembre amb Història i Filosofia per pujar nota, superant les notes de les PAU de juny, em donaria per entrar al grau de Psicologia de la UdL? 

Moltíssimes gràcies per endavant!

Comentaris

carla.roca

Hola, itsbasco!

És molt complicat valorar si t'afavorirà o no repetir assignatures i si podràs arribar a la nota de tall, ja que no sabem quina nota trauràs ni la quantitat de llista d'espera del grau en Psicologia de la UdL. Tot i això, pots posar-te en contacte amb aquesta universitat per si ells tenen algun tipus d'informació més.

Si no vas incloure alguna altra universitat amb la nota de tall més baixa i ara te'n arrepenteixes, que sàpigues que pots fer una modificació de preferències de la Preinscripció Universitària a partir del dia 18 de setembre a l'apartat "Les meves peticions" del teu perfil d'Accés Universitat.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals