Preguntes i Respostes

Periodisme, Psicologia o Relacions Internacionals (?)

Comentaris

3

Bon dia!

 

El problema que tinc és que no em decanto 100% per una carrera, Periodisme, Psicologia i Relacions Internacionals són 3 carreres bastant diferents.

 

  • Periodisme m'agrada perquè comunicar i posar-me al dia amb l'actualitat són coses que m'apassionen, penso que és algo que se'm dona bé. Tot i que m'han dit que hi ha gent que acaba fent periodisme sense haver fet el grau inclós... No sé, tinc la espectativa de què has de ser molt bó o tindre enchufes si realment t'hi vols dedicar...
  • Psicologia em fa cosa perquè vinc del Batxillerat Social, les matemàtiques no són lo meu però bueno, també penso que si realment t'agrada algo has de treure forçes i esforçar-te. Les assignatures que té no em desagraden, encara que no m'hi veig 100%, i realment és la professió amb la que em veig. M'agrada ajudar als altres i penso que ara més que mai és molt necessari millorar la salut mental i tindre consciència d'ella. Em decantaria per la Psicologia Social en aquest cas.
  • Relacions Internacionals la dono una mica per perduda ja que la nota és bastant alta, però realment engloba molts conceptes que em criden l'atenció i que per separat no em podria decantar, com ara Dret, Política, Economia, etc. Un inconvenient és que la majoria del grau és en anglès, pero bueno vaja no crec que sigui un problema tan greu tampoc.

Com veieu tinc un lío bastant gran al meu cap, i les inscripcions són en res, tinc entés que la llista de graus s'ha de fer abans de la sele i estic preocupada per tema ponderacions i nota.

Em podríeu recomanar algun altre grau que englobi una mica de tot això o com podria decantar-me per un d'aquests graus? En el vostre qüestionari m'ha sortit periodisme encara que segueixo amb els mateixos dubtes.

 

Moltíssimes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, beelaad!

Abans de res, tranquil·la respecte de les inscripcions, ja que la convocatòria ordinària de Preinscripció Universitària és del 7 de juny a l'1 de juliol.

Pel que ens expliques, sembla que el grau que més gràcia et fa i en el qual més et veus és el de Periodisme! Tot i això, no podem prendre aquesta decisió per tu i et recomanem que, ja que dubtes entre diverses carreres, el millor és que parlis amb professorat o estudiants d'aquests graus. Fer això et farà entendre millor què es fa a les classes de cada grau, de què pots arribar a treballar, etc.

No tenim cap contacte de Relacions Internacionals, però si vols parlar amb un estudiant de Periodisme o de Psicologia, t'hi podem posar en contacte. Només ens ho has de demanar deixant un comentari aquí o responent el correu electrònic que rebràs.

Sort!

beelaad

Moltes gràcies per la resposta!

Doncs si!, estaria interessada en tindre un contacte d'algú de Periodisme i de Psicologia. M'aniria bé per aclarir dubtes.

beelaad

Ostres doncs si! Em farieu un favor si em passessiu els contactes!

 

Gràcies

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.