Preguntes i Respostes

PLACES SETEMBRE

Comentaris

1

Hola, tinc un dubte. Jo vaig fer les PAU al juliol pero la meva nota d'accès no va ser la que esperava, i tan sols he entrat a una de les opcions que vaig posar a la preinscripció. Es per això que pretenc presentarme a les PAU de setembre a tornar a fer dues optatives per a pujar nota. Si no confirmo la meva plaça de la primera assignació fins llavors, es perdrà? A més, al setembre queden places a totes les carreres? I més concretament, a psicologia?

Comentaris

carla.roca

Hola, noeliagili!

Si no et matricules a la plaça assignada en aquesta convocatòria i esperes fins les assignacions de la Preinscripció de setembre, molt probablement perdràs la plaça. Tot i això, posa't en contacte amb aquesta universitat per saber si hi ha encara moltes places lliures i si t'aconsellen que no has de patir.

Al setembre no hi ha places a tots els graus, ja que alguns ja les hauran omplert totes en la primera convocatòria... Psicologia sol ser una carrera molt demandada, però potser encara hi ha alguna plaça.

Ànims i esperem que tinguis molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals