Preguntes i Respostes

Ponderacions

Comentaris

1

hola!!!!

He vist que a la vostre web hi ha un apartat de taules de ponderacions del 2020. Aquestes ponderacions son les que compten per aquest any? Es a dir, les notes de les especifiques d’aquest any dependran d’aquella taula o de l’anterior?

moltes gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola!

La taula de ponderacions del 2020 només afectarà a les persones que entrin a la universitat a partir del curs 2020-2021. Hem publicat la taula perquè és un canvi força dràstic i és important que es comenci a conèixer.

A tu, en canvi, t'afecta la taula del 2018! :)

Gràcies i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.