Preguntes i Respostes

pre matricula a les PAU

Comentaris

1

Hola, Aquest any estic cursant 2n de CFGS i em vull presentar a una espcífica (ja tinc la selectivitat aprovada del 2017). Qüestions: 1) estic exempta de pagar pq el curs passat vaig ser becada. Al portal em donen l'opció de penjar el document que ho acredita. És necessari que em presenti a la seu de via laietana i fer entrega a mà, o m'ho validarán per via telemàtica? *(curs anteriors van trigar bastant en validar-ho abans de la data límit) 2)quan he de presentar la documentació que acredita que vinc d'haver cursat un CFGS *(aquest és el meu últim any) 3)em podrieu facilitar les dates de les preinscripcions i matricules per una persona que ve d'haver cursat un CFGS i només vol presentar-se a específiques. Moltes gràcies!!!!!!!!!!!

Comentaris

Redaccio

Hola, Mayma!

Els dubtes que tens sobre la documentació, és millor que els resolguis amb la pròpia Oficina d’Accés a la Universitat. Posa-t’hi en contacte el més eviat possible!

El període de matrícula de les PAU pel teu cas es diu “Matrícula lliure” i es fa del 2 al 14 de maig aquí: https://bit.ly/2JmnaQW
La Preinscripció Universitària és igual per a tothom. Aquí tens les dates: https://bit.ly/1KBHxij

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.