Preguntes i Respostes

Pregunta relacionada amb el canvi de carrera

Comentaris

1

Bona tarda, el meu nom és Carlos. Us vull fer una pregunta una mica complicada, que no sé si me la podreu respondre. El que vull saber és el següent: Estic cursant una carrera que no m'agrada i vull canviar a una altra carrera d'una altra universitat, però NO VULL FER TRASLLAT D'EXPEDIENT, perquè són carreres de diferents branques. Per tant, les notes de selectivitat que vaig obtenir l'any passat em serveixen per desvincular-me de la universitat actual i anar a la carrera que desitjo d'una altra universitat o tinc que tornar a realitzar les PAU? Sé que el procés sería per l'any 2018-2019, però necessito saber què he de fer. Espero que s'entengui. Gràcies.

Comentaris

Redaccio

Hola, Carlos.

Abans de res, un aclariment: ara mateix comencem el curs 2018-2019, així que si vols fer el canvi pel curs que ve, el procés es farà pel curs 2019-2020.

La resposta és que sí que pots utilitzar la teva nota per accedir a una altra carrera fent la Preinscripció Universitària del juny del 2019! És així perquè ja fa uns anys que no és necessari haver fet assignatures de Selectivitat relacionades amb el Grau al qual vols accedir, i tampoc t’hauran caducat les assignatures de la Fase General. Però ull, a la convocatòria de setembre del 2019 sí que t’hauran caducat i hauries de fer altre cop els exàmens d’aquesta fase.

Com veus, no estàs obligat a fer la Selectivitat, a no ser que vegis clar que la nota d’accés que tens no et permetrà accedir al grau.

Esperem haver sigut d’ajuda 🙂

Gràcies per escriure’ns i molta sort

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals