Preguntes i Respostes

Pregunta selectividad extraordinaria

Comentaris

3

Hola, 

El meu dubte es el seguent: si t'apuntes a fer la selectivitat extraordinaria per pujar nota, si t'apuntes a les dos fases pero despres no et presentas a la fase general pasa alguna cosa?

Y si t'apuntes a la fase general o fase específica I despres nomes et presentes a alguns exámenes dintre d'aquelles fases pasa alguna cosa? Es obligatori presentarme a tots els exámenes de una fase?

 

Gracies!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Només seria obligatori presentar-te a la Fase General si el teu curs anterior ha estat 2n de batxillerat. Si has fet un cicle formatiu, pots presentar-te només a la Fase Específica.

Si no et presentes a algun examen de la Fase Específica, no passa res, però sí que t'has de presentar a tota la Fase General. Si suspens algun examen de la Fase General, no passa res, ja que es fa la mitjana aritmètica de tots els exàmens i podries aprovar.

Sort!

A111

Hola,

Se m'ha olvidat dir que la Pau ha la vaig fer el juny, I potser la faig el septembre per pujar nota... Aixi que, en aquell Cas con aniria?

Gracies 

carla.roca

Hola!

El que et vam comentar funciona igual tant a la convocatòria de PAU de juny com a la de setembre.

Ara bé, si repeteixes la PAU al setembre i vols utilitzar la nova nota perquè has millorat, també hauràs de fer la Preinscripció Universitària de setembre. Si l'havies fet al juny, ja no serà vàlida perquè l'hauràs fet de nou al setembre amb una nova nota.

Gràcies i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 19 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.