Preguntes i Respostes

Preinscripció

Comentaris

1

Hola bona tarda. Tinc que fer l'examen de la part específica de biología. La pregunta es : Tinc que realizar la preinscripció a la universitat abans de saber la nota obtinguda de Pau? O bé la tinc que fer després? Ho dic perque tinc la nota del Cfgs.

 

Comentaris

carla.roca

Hola!

La Preinscripció Universitària de la convocatòria de juny comença el 4 de juny i s'acaba l'1 de juliol. Pots fer-la quan vulguis i tindràs fins l'últim dia a les 23.59 h per modificar-la. Pots fer-la, fins i tot, quan encara no sàpigues les notes del CFGS.

Quan les tinguis, hauràs de canviar-les al formulari de Preinscripció perquè consti quina qualificació has obtingut. També hauràs de presentar el certificat de notes del cicle. Podràs fer-ho de dues maneres:

  • Si el certificat té un codi de verificació digital, podràs escanejar-lo i adjuntar-lo en format PDF a l'aplicatiu de la Preinscripció.
  • Si no té codi de verificació, hauràs de dirigir-te a l'Oficina d'Accés a la Universitat (o a qualsevol seu) amb l'original i una fotocòpia que et segelleran o bé, directament, amb una còpia compulsada que ja podràs entregar directament. Si ja tens la còpia compulsada, també pots enviar-ho per correu postal.

Esperem haver resolt el teu dubte :)

Gràcies i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.