Preguntes i Respostes

Preinscripció

Comentaris

1

Bon dia, com que l'any passat vaig suspendre les PAP a la convocatòria ordinària, vaig tornar a presentar-me a la convocatòria extraordinària i les vaig aprovar. Malgrat haver-les aprovat, com era d'esperar ja no hi havia places a la universitat que volia entrar (UAB, UB). 

Vaig apuntar-me al grau de pedagogia a la UNED. La meva idea és cursar aquest any (el que queda de curs) i al juny intentar entrar a magisteri infantil.  El meu dubte és el següent:

Puc inscriure'm sense cap problema a la preinscripció del 2021 o al estar cursant una altra carrera ja no puc? Em sona haver llegit que hi ha dues formes d'entrar, una és traslladant l'expedient i l'altre és fent la preinscripció de sempre. 

Tinc por de no poder fer la preinscripció per estar cursant a la uned.  En quant a les convalidacions , es poden sol·licitar quan ja estigui acceptada al grau, oi?

Perdó per tantes preguntes però no trobo quasi res d'informació referent a la UNED. 

I per últim, jo vull entrar a la UAB a fer magisteri infantil; la nota és 9,122 i jo tinc un 10,321; creieu necessari que torni a fer la fase específic per pujar nota? Tinc por de que la nota pugi i em quedi fora..tot i que és bastant complicat que pugi a un 10/11. Què em recomanaríeu? 

Moltes gracies per avançat,  i gràcies per dedicar-nos temps a resoldre'ls dubtes i a aconsellar-nos; s'agraeix, i MOLT. 

Cordialment, O.

Comentaris

carla.roca

Hola, oliviabb12321!

Responem els teus dubtes un per un:

  1. No hi ha cap problema pel fet de voler accedir a un grau mentre estàs matriculada en un altre. Com bé dius, hi ha dues opcions per accedir a un grau quan ja n'estàs cursant un altre i pots activar-les alhora per tenir el doble de possibilitats d'accedir:
    1. Demanar un trasllat d'expedient. Només et serveix per quan et vols canviar a un grau de la mateixa branca de coneixement (en aquest cas, ho seria, ja que els dos són graus d'educació) i si compleixes el requisit de tenir 30 crèdits aprovats al primer grau. Si compleixes tot això, podries demanar un estudi de reconeixement de crèdits (a la universitat on vols començar el nou grau) i et podrien convalidar algunes assignatures.
    2. Fer la Preinscripció Universitària per accedir a Educació Infantil com qualsevol altre estudiant.
  2. No pateixis, podràs fer la Preinscripció, tot i estar matriculada a la UNED.
  3. Si no arribes a poder accedir a través del trasllat d'expedient sinó per preinscripció, quan et matriculis al nou grau, pots demanar si et convalidarien assignatures de Pedagogia.
  4. En general, és difícil que la nota de tall pugi tant i, llavors, no caldria fer assignatures de Fase Específica. Però també és impossible preveure si pujaran o no... Ens costa molt aconsellar-te en aquest sentit!

També et recomanem no tancar-te a aquestes dues universitats si no hi pots accedir per nota. N'hi ha d'altres amb molta qualitat que potser no estàs tenint en compte. Per exemple, la UVic té molt bona fama amb els seus graus d'educació, tenen tradició de més de 40 anys!

Si vols parlar amb un/a estudiant o amb professorat del Grau en Mestre/a d'Educació Infantil, només ens ho has de fer saber a través d'un comentari!

Que tinguis molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 14 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.