Preguntes i Respostes

Preinscripció

Comentaris

3

Bona tarda,

Tinc una pregunta amb relació a la preinscripció de 2021. Al setembre de l'any passat vaig fer la selectivitat, però no vaig poder entrar a la universitat. M'agradaria saber quan s'ha d'apuntar per poder accedir a la universitat. És a dir, si ja tinc la selectivitat feta he d'apuntar-me abans o quan aquest any hagin donat les notes de la selectivitat?

 

Moltes gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola!

Si ja tens la Selectivitat feta, hauràs de fer la Preinscripció Universitària en el mateix període que ho fan els estudiants que encara no han fet la Sele. No hi ha cap diferència quant a dates.

Ara bé, les dates oficials encara no es coneixen, però ens imaginem que seran al juny (ordinària) i setembre (extraordinària). Quan se sàpiguen, les publicarem a la web i a les nostres xarxes socials i tots els usuaris registrats rebreu un correu electrònic avisant-vos.

Sort!

Nerea Arribas Rentero

Hola, aquest any voldria repetir l' exàmen de biologia de la sele per pujar nota, per poder fer- la he d' apuntar-me a la matricula lliure del 3 al 13 de maig oi? No he de fer res més?

Gràcies!!

carla.roca

Hola, Nerea!

Sí, com que entenem que ja no estàs estudiant a un centre de secundària, aquestes són les dates que et pertoquen.

Sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
5 + 14 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.