Preguntes i Respostes

Preinscripció per 2a carrera

Comentaris

1

Bones,

Sóc estudiant de 4rt d'infermeria i l'any que ve m'agraderia començar una 2a carrera. Tinc algún dubte de com fer la pre-inscripció.

En principi, encara no tinc la nota final de la carrera, podré fer la pre-inscripció a temps? 

Com es fa tot el tràmit de la pre-inscripció?

Merci,

Comentaris

carla.roca

Hola, Virginia!

La Preinscripció Universitària encara no té dates oficials publicades, però la seva convocatòria ordinària (que és a la qual has d'optar per tenir més opcions d'accedir al grau), sol ser durant tot el mes de juny. Si no tinguessis les notes encara, podries presentar-te a la convocatòria extraordinària, que sol ser al setembre.

La Preinscripció Universitària es fa exactament de la mateixa forma que vas fer-la per accedir al grau d'Infermeria fa 4 anys, si és que vas accedir a una universitat pública o a la UVic-UCC (concertada). Es fa de manera online a Accés Universitat. Aquí tens un vídeo-tutorial que t'explica com fer-la pas a pas.

Que sàpigues que la nota de tall per accedir a la 2a carrera serà la nota de "titulats universitaris" que trobaràs als llistats de nota de tall, ja que tu hi accediries com a estudiant ja graduada. Que sàpigues també que totes les universitats guarden el 3% de les seves places de tots els graus que ofereixen per a graduats universitaris.

Si tens dubtes més concrets sobre l'accés, et recomanem contactar amb la universitat on vulguis cursar els teus estudis.

Gràcies per confiar en nosaltres i sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
3 + 8 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.