Preguntes i Respostes

PREINSCRIPCIÓ

Comentaris

1

Bones,

Tinc un dubte personal i no sé com explicar-me bé. Vull estudiar Educació Primària per tan vaig fer les PAP al maig, però les vaig suspendre. Tot i així em vaig preinscriure al juny, i no tenia cap plaça assignada . Ara que he tornat a fer les PAP i les he aprovat hem surt a la meva sessió d'Accés Net si vull continuar en el proces de reassignacions. He realitzat el tràmit i ara mateix no sé si esperar-me a les reassignacions del dia 3 de setembre o no em serveix de res i m'hauré de presentar a la convocatòria de setembre.

Moltes gràcies per l'atenció.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Disculpa que no haguem contestat abans, però vam començar les vacances l'1 d'agost.

Esperem que hagis pogut resoldre el dubte abans que nosaltres et responem, però aquí tens la nostra resposta de totes formes:

Com que has repetit la PAP en una convocatòria extraordinària (juliol), et correspon fer la Preinscripció de nou, en convocatòria també extraordinària (19 i 20 de setembre).

Que tinguis molta sort!

 

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.