Preguntes i Respostes

PREINSCRIPCIÓ

Comentaris

0

Bones,

Tinc un dubte personal i no sé com explicar-me bé. Vull estudiar Educació Primària per tan vaig fer les PAP al maig, però les vaig suspendre. Tot i així em vaig preinscriure al juny, i no tenia cap plaça assignada . Ara que he tornat a fer les PAP i les he aprovat hem surt a la meva sessió d'Accés Net si vull continuar en el proces de reassignacions. He realitzat el tràmit i ara mateix no sé si esperar-me a les reassignacions del dia 3 de setembre o no em serveix de res i m'hauré de presentar a la convocatòria de setembre.

Moltes gràcies per l'atenció.

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.