Preguntes i Respostes

Preinscripció

Comentaris

1

Hola, 

Al juliol vaig fer la preinscripció ordinària però vaig cometre un error i hem va tocar un grau que no volia. Ara he intentat canviar les preferències, però he llegit que hem posarien al final de la llista d'espera, aleshores, vol dir que potser no entri al grau que vull, ja que les possibilitats són molt baixes. 

La meva pregunta és, si puc fer la preinscripció extraordinaria? 

I un altre dubte que tinc és si puc estar un curs sense estudiar, és a dir, sense anar a l'institut i treballar i després a l'any que ve, fer la preinscripció un altre cop. 

 

Gràcies 

 

Comentaris

carla.roca

Hola, Mw28!

Ens sap greu confirmar-te que és així... Quan modifiques les preferències, vas a la cua de les persones que estan en llista d'espera.

Sí que pots fer la Preinscripció Universitària extraordinària, però si hi vols incloure aquests graus que ja estan força plens, encara serà més difícil, ja que l'alumnat de convocatòria ordinària té preferència respecte el de l'extraordinària... Tot i això, et recomanem contactar amb la universitat on vols estudiar i demanar com està la llista d'espera i si ho veuen possible.

Si decideixes prendre't un any sabàtic, no hi ha cap problema. L'any que ve o qualsevol altre pots fer de nou la Preinscripció Universitària.

Sort i ànims!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals