Preguntes i Respostes

Preinscripció Febrer

Comentaris

1

Hola, bones tenia unes qüestions respecte a la convocatòria extraordinària de preinscripció que fan al febrer.

La primera pregunta que tinc és, si jo faig la preinscripció al febrer a la carrera que vull (en cas que hi hagi places) i entro, se suposa que la darrera meitat del curs l'he d'acabar de fer alla on m'he preinscrit?, o puc començar l'any vinent allà on he fet la preinscripció?

La segona qüestió és, la nota de tall que es demana a l'hora de fer la preinscripció és de 5, o els barems els imposa la universitat on vols anar?

La tercera pregunta, en cas que faci la preinscripció en una altra universitat però, la  carrera que estic cursant és la mateixa, com funciona a l'hora de convalidar crèdits?

I l'última pregunta, si els valors de matrícula de les universitats son diferents com funciona? S'aplica alguna diferència? S'ha de pagar enterament la matrícula com si fos un any natural?

Moltes gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola!

Intentarem resoldre els teus dubtes un per un:

  1. Si fas la Preinscripció Universitària de febrer, t'hauràs de matricular aquell mateix mes i començar el segon semestre a la teva nova universitat.
  2. Si et refereixes a les notes de tall de la Preinscripció de febrer, hauràs de demanar aquesta informació a l'Oficina d'Accés a la Universitat (OAU) o a qualsevol de les seves seus.
  3. Hauries de posar-te en contacte amb la universitat on et vols canviar i demanar quins són els seus requisits per fer un reconeixement de crèdits.
  4. Normalment, si aconsegueixes canviar-te d'universitat, però durant convocatòries diferents, el centre no està obligat a tornar-te els diners de la matrícula, però els ho pots demanar.

Recorda, però, que a la Preinscripció Universitària de febrer només hi trobaràs els graus que no han omplert les seves places al juny o al setembre. Per tant, si la teva intenció és accedir a un grau que ja està ple, no serà possible.

Gràcies i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 4 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.