Preguntes i Respostes

Preinscripció febrero

Comentaris

1

Hola, Actualment estíc cursant 1r de la carrera d'historia de l'art a la Universitat de girona. jo avig posar com a primera assignació la Universitat de Barcelona ja que actualmente visc i treball allà, però em van assignar la segona. M'agradaria saber si en en el cas que jo realitzés la preinscripció al febrer per cursar aquests estudis a la ub, jo podria cursar tots els credits del primer any, o noms una part, la del segon semestre?? i També si em jo em podria prerinscriure a. la ub estan matriculada i cursant la carrera a una altre Universitat??

 

Moltes gràcies

Comentaris

carla.roca

Hola, julia!

A la Preinscripció Universitària de febrer només hi trobaràs graus en els quals hi hagi places lliures actualment. Et recomanem posar-te en contacte amb la UB per saber si en queden o no.

En cas que sí, podries fer la Preinscripció els dies 4, 5 i 6 de febrer del 2021. Si t'assignessin aquesta plaça, llavors et matricularies de la meitat del curs, corresponent al segon semestre. L'any següent, parlaries amb la universitat sobre com combinar 1r i 2n curs i així successivament.

Sí que et pots preinscriure a un grau mentre estàs matriculada a un altre.

Molta sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
1 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.