Preguntes i Respostes

preinscripció i asignació

Comentaris

1

Hola. He fet la preinscripció, pero vinc de Noruega i ho vaig fer a través de l'UNED. Primer ens faltaba un document, però ara ja està enviat. La pregunta que tinc és: Per què encara no s'han validat les dades acadèmiques? (està groc i no verd a la pàgina de la preinscripció) i quan es publiquen els resultats dels estudiants que han enviat documents fora de tràmit? Costa molt trobar informació, hem vist moltes dates diferents (26 de juliol, 3 de septembre, 27 de septembre), em podrieu donar alguna data? Quan tindré el resultat? A la página de la UB posa que el curs comença al septembre, el resultat m'hauria d'arribar abans? He fet la preinscripció per eatudis anglesos a la UB, i tinc nota 9,5. M'he posat en contacte smb la seu de Manresa i m'han dit que ho he fet tot bé, però les dades encsra estan per validar. Grácies.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Ostres, nosaltres no tenim informació sobre aquest tema, ho sentim...

Si heu provat de contactar amb l'OAU i no us atenen, us recomanem parlar amb les seus fora de Barcelona, que solen tenir les línies telefòniques més disponibles.

Gràcies i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 16 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.