Preguntes i Respostes

Preinscripció setembre

Comentaris

1

Ahir van sortir les assignacions, al premer el botó per veure-les no sortia res, pantalla en blanc. La nota la van validar el mateix dia 26 al migdia, creia que era una mica tard. Avui e anat Via Laietana i m'han dit que m'he quedat sense places, però puc esperar al 2 d'octubre per veure la reassignació. He demanat si podia saber el nombre de places que s'han cobert de 25 i m'han dit que no per la llei de protecció de dades. Una mica extrany ja que al juny si hem van dir les places que quedaven a cada reassignació. Sabeu si poden dir lla llista d'espera, o el número de gent que s'ha matriculat? Gràcies

Comentaris

Redaccio

Hola, albertbm98!

Aquest tema només te’l pot respondre la mateixa Oficina d’Accés a la Universitat a la qual et vas dirigir personalment. Per tant, la seva normativa és l’única que compta en aquest tema. Potser pots tornar a parlar-hi i intentar resoldre el dubte de per què t’ho van dir en una ocasió i no en una altra.

Ens sap greu no poder ajudar més!

Gràcies per escriure’ns i molta sort a la reassignació 🙂

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals