Preguntes i Respostes

Preinscripció setembre

Comentaris

1

Hola, la meva pregunta està relacionada amb la convocatoria extraordinaria del setembre dies (20 i 21). Estic matriculada en una Universitat, però vull preinscriure’m en una altra Universitat mitjançant la convocatoria extraordinaria (si n’hi ha encara places). El problema és que la carrera és Dret i pel que tinc entès només et pots preinscriure a la convocatoria de setembre si la nota de tall de la carrera és d’un 5. Aleshores si al grau de Dret em demanen un 9,6 i jo tinc un 10,7 no podrè accedir-hi? 

A més a més, aquest any faré 3r de carrera, vol dir això que la fase específica ja se m’ha anul.lat per fer la preinscripció?

Comentaris

carla.roca

Hola, sbel22!

Abans de res, hauries de demanar a la facultat on t'agradaria fer Dret si encara tenen places disponibles. Si no en tenen, no podràs incloure aquest grau en aquesta universitat a la Preinscripció Universitària de setembre.

Donat que ja fas fer la Selectivitat fa 3 anys, és probable que ja estigui caducada la Fase Específica. Per assegurar-ho, però, et recomanem demanar-ho a l'Oficina d'Accés a la Universitat o a qualsevol de les seves seus.

Sort!

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals
2 + 0 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.