Preguntes i Respostes

Preinscripció universitària

Comentaris

1

Hola!! Un dubte que tinc és que si una persona que posa de primera opció el que jo he posat de segona opció però té menys nota que jo, passa per davant meu pel que fa a l'accés a la universitat?
I un altre dubte és que si en la primera assginació de places no m’han agafat en la primera opció em puc esperar a la segona assignació de places sense perdre per exemple la plaça del que havia posat de segona opció? 

Gràcies!!

Comentaris

carla.roca

Hola!

  1. L'assignació de places sempre funciona a través de les notes, mai es dona preferència per l'ordre en en qual s'ha fet el llistat de la Preinscripció Universitària!
  2. Si esperes a la 2a assignació de places, únicament mantindràs la plaça assignada en la 1a assignació, no pots escollir quina es mantindrà. Per exemple, si a la 1a assignació t'assignen la teva 3a opció, pots esperar fins la 2a assignació sense perdre aquesta 3a i prou.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.