Preguntes i Respostes

Preinscripció universitària

Comentaris

1

Hola, sóc la Maria. Tinc un dubte sobre la preinscripció universitària. El cas es que vaig fer la selectivitat l'any 2015 i aquest any voldria entrar al grau de Geologia sense tornar a fer la selectivitat ja que per nota de tall, entro. El meu dubte és, quan he de fer la preinscipció? Des del portal Acces Universitat de la Generalitat hi havia una preinscipricó universitària amb convocatòria el febrer d'aquest 2020 del 4 al 6, però quan vaig intentar fer-ho no em sortia la opció de Geologia, que és el què m'interessa estudiar. Em podrieu ajudar? Ja se m'ha passat la data d'inscriure'm a la universitat i per què no tenia la opció d'aquest grau? 

 

Moltíssimes gràcies, Maria

Comentaris

carla.roca

Hola, Maria!

Si vols començar la universitat el curs 2020-2021, tranquil·la no t'ha passat per alt la Preinscripció Universitària!

La Preinscripció de febrer és per començar la universitat en l'any actual, a mig curs, i només està oberta per a graus que tenen places disponibles perquè no les han omplert el juny, setembre i octubre.

La Preinscripció que has de fer per començar la universitat el curs 2020-2021 és la de la convocatòria ordinària, del 3 de juny a l'1 de juliol.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals