Preguntes i Respostes

Preinscripció universitat

Comentaris

3

Si acabo de acabar un CFGS aquest any, i tinc les notes i els certificats, al registre per al portal d'accés a la universitat he de posar que tinc un CFGS finalitzat o que l'acabaré aquest any?

 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Et recomanem que ho consultis amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que gestiona la Preinscripció Universitària :)

Sort!

damy

Bones

Tinc una pregunta. Si faig la selectivitat a Catalunya i la data prevista de tenir els resultats és el 27 de juliol pero vull fer la preinscripció a universitats de fòra de la Comunitat Autonoma, que passa?

He estat mirant i les que m´interessen el termini per fer la sol.licitud ordinària acaba abans de saber els resultats de la selectivitat catalana. Hauré de fer la solicitud extraordinaria? Tindré menys possibilitats oi?

 

carla.roca

Hola, Damy!

Pel que dius, sí que sembla que hauràs de fer l'extraordinària però no tenim coneixement de com funciona en altres comunitats autònomes... Hauries de posar-te en contacte amb els organismes pertinents de cada zona geogràfica per resoldre el dubte.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals