Preguntes i Respostes

Preinscripció universitat des de CFGS

Comentaris

1

Hola!

Tinc un dubte sobre la preinscripció universitària. Estic apunt d'acabar el CFGS que estudio i el dia 18 em donen les notes, per tant, hauré de fer la preinscripció a la universitat. Vull fer magisteri i tinc les PAP aprovades.

La pregunta que tinc és que al meu perfil d'accesnet, a l'apartat de dades acadèmiques em surt en verd, es a dir que estan validades, tot i que jo no he afegit cap document ni cap certificat de notes. Quan faci la preinscripció, hauré d'afegir  algun certificat de notes del cicle encara que em surtin les dades acadèmiques validades? Aquest certificat l'he de portar a la Oficina d'Accés a la Universitat que tingui més aprop? Cal tenir en compte que no faré la selectivitat perquè no necessito pujar nota, per tant entro amb la nota del CFGS i estic  una mica perduda sobre com he de fer la preinscripció perquè em fa por deixar-me  alguna cosa.

Moltes gràcies per avançat.

 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Com que es tracta d'un tema tècnic del web Accés Universitat, el millor és que et posis en contacte amb l'Oficina d'Accés a la Universitat, que és l'organisme que gestiona aquest portal. També pots contactar amb qualsevol de les seves seus.

Gràcies per escriure'ns i molta sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.