Preguntes i Respostes

PREINSCRIPCIÓ UNIVERSITAT PER LLIURE

Comentaris

1

Hola. Us escric per confirmar unes dates. Jo vaig fer batxillerat i la selectivitat el curs passat (2017-2019) però he fet un any "sabatic" i el curs que ve vull entrara a la universitat. No necesito pujar nota, per tant no repetiré la selectivitat i faré la preinscripció de la universitat directament. Vull saber els terminis exactes per això i si hi he de fer algun tramit especial ja que no he fet batxillerat aquest curs. Ho he consultat al canat universitat gencat i fica que la preinscripció és del 4 de juny a l'1 de juliol. Per mi també son aquestes dates?

 

Gràcies per la vostra atenció.

Comentaris

carla.roca

Hola!

Sí, la Preinscripció és del 4 de juny a l'1 de juliol en qualsevol cas i no has de fer cap tràmit addicional!

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.