Preguntes i Respostes

preinscripico educació primaria i PAP en la convocatòria extraordinària

Comentaris

1

Vaig demanr educació primària però no he aprovat les PAP fins a la convocatoria extraoridinària de juliol. M'he matriculat en una opció de les opcions que vaig sol.licitar i he demanat seguir en el proces perque he demanat en primera opció educació primària. Em poden assignar en la 1a reassignació de setembre d'educació primària, en tant que tinc la nota per entrar, però he aprovat les PAP al juliol. Ho m'hauré d'esperar a fer la inscripció novament al setembre. 

Comentaris

carla.roca

Hola!

Com que has fet la PAP extraordinària, et correspon fer de nou la Preinscripció, per tant, en la convocatòria extraordinària (19 i 20 de setembre)!

El dia 26 de setembre sabràs el resultat de l'assignació de places.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.