Preguntes i Respostes

Presentar-me a Setembre a les PAU i un altre dubte.

Comentaris

1

Hola! Volia saber si per presentar-me a la part específica al Setembre (ja que vull millorar la nota perquè no he entrat) s'ha de seguir el mateix procés que es va haver de seguir per la convocatoria d'aquest passat Juliol.

També volia preguntar (que tot i que s'hagi acabat el termini) si hi hauria alguna forma d'afegir o canviar per una altra, una de les meves preferències universitàries d'aquest any.

Gràcies!

Comentaris

carla.roca

Hola, M.Villar!

Sí, per presentar-te a les PAU de setembre has de seguir el mateix procés: abans de fer les proves, has de fer-ne la matrícula, que serà del 9 al 14 de setembre. Les proves es faran els dies 21, 22 i 25 de setembre, però només hi hauràs d'anar els dies que tinguis els teus exàmens.

Sí, encara pots fer una modificació de preferències de la convocatòria ordinària de Preinscripció Universitària. Pots fer-ho a partir del dia 18 de setembre a l'apartat "Les meves peticions" del teu perfil d'estudiant d'Accés Universitat.

Gràcies a tu i sort! :)

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals