Preguntes i Respostes

problemes amb els horaris de la selectivitat

Comentaris

1

El dia 5 de setembre hem coincideixen dos examens a la mateixa hora, son el de economia de la empresa y historia de la filosofia, llavors quan hem toca fer cada examen?

Comentaris

carla.roca

Hola, DanielPena!

Abans de res, disculpa que t'hàgim contestat tard, però vam començar vacances el dia 1 d'agost.

Quan coincideixen dues o més proves en una mateixa franja horària, fas aquestes proves de manera continuada sense sortir de l'aula, amb el mateix tribunal i el mateix dia d'examen previst. Recorda comentar-ho al/la responsable de l'aula quan arribis al primer examen.

Molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.