Preguntes i Respostes

Psicologia, TS o ES?

Comentaris

1

Bones! Porto un temps donant-li voltes a quins estudis vull començar l'any que ve. Aquest any he deixat la carrera i no vull tornar-me a equivocar. Una de les coses que m'he adonat és que m'ompliria molt estudiar algo que em formés i em permetés tractar amb persones, poder ajudar directament des del contacte humà, i he estat pesant en coses del rotllo Treball Social o Educació Social. També trobo que m'interessa molt la forma en què pensem les persones, com son les relacions que teixim, quins processos mentals fem... Per això la de Psicologia. Un cop aquí em veig una mica perdut. Estic buscant algo que m'apropi a aquest món del creixement, la educació, la integració... però em fa por passar-me 4 anys estudiant el funcionament burocràtic de les ONGs o els processos sinàptics del cervell. També soc estudiant de música i m'agradaria poder compaginar els meus estudis universitaris amb els musicals. Se que és tot molt específic... Espero trobar alguna resposta hahah Moltes gràcies!!

Comentaris

Redaccio

Hola, NicodeAngel!

La veritat és que aquesta decisió només la pots prendre sent molt rigorós quan investiguis els plans d’estudis dels graus que t’interessen. Si visites les webs de les universitats que t’agraden, veuràs que al pla d’estudis de cada grau hi ha llistades les assignatures que cursaràs. Normalment, pots accedir a cada assignatura en concret i consultar el temari que hi haurà a les classes. Així et faràs una idea més concreta.

Dit això, és possible que hi hagi assignatures obligatòries dins que cada grau que no t’acabin d’agradar, però les hauràs de fer igualment! Això passa a la majoria d’estudiants, però és un fet que hauràs d’acceptar 🙂

Si vols, podem oferir-te assessorament personalitzat presencial amb professorat dels graus en Educació Social i Psicologia! Nosaltres tenim contacte amb els coordinadors d’aquests graus a la UVic-UCC. Aquestes persones podran ajudar-te a decidir un grau segons els teus interessos, ja que coneixen el seu pla d’estudis a fons! Si així ho desitges, només ens ho has de demanar contestant a aquesta pregunta amb un comentari al web o responent al mail que rebràs al correu electrònic.

Gràcies per escriure’ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

Condicions generals