Preguntes i Respostes

Psicologia, TS o ES?

Comentaris

1

Bones! Porto un temps donant-li voltes a quins estudis vull començar l'any que ve. Aquest any he deixat la carrera i no vull tornar-me a equivocar. Una de les coses que m'he adonat és que m'ompliria molt estudiar algo que em formés i em permetés tractar amb persones, poder ajudar directament des del contacte humà, i he estat pesant en coses del rotllo Treball Social o Educació Social. També trobo que m'interessa molt la forma en què pensem les persones, com son les relacions que teixim, quins processos mentals fem... Per això la de Psicologia. Un cop aquí em veig una mica perdut. Estic buscant algo que m'apropi a aquest món del creixement, la educació, la integració... però em fa por passar-me 4 anys estudiant el funcionament burocràtic de les ONGs o els processos sinàptics del cervell. També soc estudiant de música i m'agradaria poder compaginar els meus estudis universitaris amb els musicals. Se que és tot molt específic... Espero trobar alguna resposta hahah Moltes gràcies!!

Comentaris

Redaccio

Hola, NicodeAngel!

La veritat és que aquesta decisió només la pots prendre sent molt rigorós quan investiguis els plans d’estudis dels graus que t’interessen. Si visites les webs de les universitats que t’agraden, veuràs que al pla d’estudis de cada grau hi ha llistades les assignatures que cursaràs. Normalment, pots accedir a cada assignatura en concret i consultar el temari que hi haurà a les classes. Així et faràs una idea més concreta.

Dit això, és possible que hi hagi assignatures obligatòries dins que cada grau que no t’acabin d’agradar, però les hauràs de fer igualment! Això passa a la majoria d’estudiants, però és un fet que hauràs d’acceptar 🙂

Si vols, podem oferir-te assessorament personalitzat presencial amb professorat dels graus en Educació Social i Psicologia! Nosaltres tenim contacte amb els coordinadors d’aquests graus a la UVic-UCC. Aquestes persones podran ajudar-te a decidir un grau segons els teus interessos, ja que coneixen el seu pla d’estudis a fons! Si així ho desitges, només ens ho has de demanar contestant a aquesta pregunta amb un comentari al web o responent al mail que rebràs al correu electrònic.

Gràcies per escriure’ns i molta sort!

Comparteix això:

Registra’t

Podràs accedir a tots els continguts del nostre web i rebràs puntualment informació per correu electrònic segons els teus interessos.

  • El responsable del tractament de les dades és la Fundació Universitària Balmes, titular de la UVic-UCC.
  • La finalitat és oferir el servei per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la UVic-UCC.
  • Les dades es tractaran sobre la base del consentiment de la persona per a l’organització i informació de l’oferta docent, de serveis, així com altres iniciatives de promoció i/o campanyes publicitàries de la Universitat.
  • Es comunicaran únicament als centres amb els quals la UVic-UCC hagi convingut l’organització dels estudis que us interessen.
  • En qualsevol moment podreu exercir els drets a accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la limitació del tractament o bé oposar-vos-hi.
  • Podeu consultar informació addicional a Avís legal i protecció de dades.